Koop een huis in Zuid-Frankrijk

Wonen onder de zon

 

‘Salon’ (Lot 1)  Vraagprijs € 405.000 k.k.   Beschikbaar     Terug 

Deze woning is gesitueerd in het ‘grote huis’, het ‘Maison de Maître’, dat oorspronkelijk dienst deed als statig onderkomen van de Baronnen van Sauve.

Salon biedt 225m2 verdeeld over drie etages en 480m2 privétuin. Een zeer luxueuze woning waarin de vier grote slaapkamers alle een eigen badkamer hebben.

De overige faciliteiten omvatten: gezamenlijk verwarmd zwembad (15x7m), een conciërge, vrij gebruik van de Pigeonnier, Salle de Garde, jeu de boulesbaan, parking etc.  Sanitair, elektra, verwarming, TV, telecom, ADSL-internet en tele-security zijn alle recent aangelegd door erkende installateurs.

De entree van ‘Salon’ is zeer stijlvol. De eeuwenoude voordeur is al een bezienswaardigheid. Achter die voordeur, meteen rechts, de ‘Salon’, de kamer waarnaar deze woning is genoemd. Een woonkamer van ‘barronneske’ allure (ca. 50m2, 4 ½  meter hoog) met een klassieke open haard en een marmeren vloer. Een decoratieve boog leidt naar de woonkeuken.

Die woonkeuken is een ruimte van 22m2, voorzien alle moderne apparatuur. Hier is ook de toegang tot het buitenterras en de schitterende ruime tuin.

Vanuit de woonkamer voert een speels gestileerd trappenhuis naar de eerste etage, met twee grote slaapkamers met elk een ruime moderne badkamer.

Aan het einde van de bovengang is er een gedraaide trap naar de prachtige derde etage van bijna 80m2. De talrijke ramen bieden van hier de meest fantastische vergezichten. Op deze etage een ruime zitkamer met kitchenette en opnieuw twee ruime slaapkamers met twee badkamers. Ergo, een zeer complete logeeretage met zelfs ook een eigen opgang.

    

 

 

Terug